0416 56 10 10

Uw VCA gecertificeerde partner

VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers, maar het is veel meer. VCA is een veelzijdig en compleet programma waarmee dienstverlenende bedrijven objectief en structureel kunnen worden getoetst op hun VGM-beheersysteem (VGM staat voor Veiligheid, Gezondheid, Milieu).

Het VCA-certificaat is bedoeld voor bedrijven die werkzaamheden uitvoeren met verhoogd risico (gezien vanuit de opdrachtgever) bijvoorbeeld op bouw- en werkplaatsen of andere projectlocaties. Met de VCA-gecertificeerde werkmaatschappijen van de RB+ Groep weet de opdrachtgever zeker dat onze uitvoering plaatsvindt met de nodige kennis op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.Onze medewerkers zijn in het bezit van de benodigde VCA diploma's. Alle gereedschappen en overig materieel worden jaarlijks gekeurd en onderhouden. Bij RB+ Groep wordt er volgens de Arbo eisen veilig gewerkt.

Veilig werken

Bij de RB+ Groep gaat brandveiligheid voor de gebruiker hand in hand met de veiligheid voor degene die moet werken met onze producten. Veilige arbeidsomstandigheden staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. Wij ontwikkelen en gebruiken uitsluitend ‘groene producten’, vrij van schadelijke stoffen zoals kwartsstof of fibers. Ook het tilgewicht en het gemak waarmee materialen verwerkt kunnen worden, zijn voor ons heel belangrijk.

Oplevering

Het werk dat door ons is vervaardigd, wordt grondig gecontroleerd door de specialist van de brandweer. Hiermee is de brandveiligheid van de locatie en voor u gewaarborgd. 


Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de RB+ Groep?

 


Joep Sijtsma

Manager
RB+ Groep

  +31 (0)416 56 10 10
  joep@rbplus.nl
 

 

Havenweg 20C Waalwijk    +31 (0)416 56 10 10    info@rbplus.nl